Zoekopdracht

Wanneer u mij inschakelt zodra het traject van Z tot A (van zoeken tot aankoop) begint, bespreken wij uw wensen en eisen die u aan uw toekomstige huis stelt.

Vervolgens houd ik voor u de vinger aan de pols: u hoort van mij onmiddellijk als er een aantrekkelijk huis beschikbaar komt. Van die huizen haal ik vervolgens de onderste steen boven. Ik maak een vergelijking van vraagprijzen en werkelijke transactieprijzen van huizen in de regio waar u naar op zoek bent. Dit geeft een reëel beeld van het actuele prijsniveau.

Mocht u in een woning geïnteresseerd zijn en deze willen bezichtigen dan ben ik hierbij aanwezig. U kunt zich tijdens de bezichtiging richten op "esthetische" aspecten, ik let vooral op technische aspecten. Voorbeelden hiervan zijn woonomgeving, bestemmingsplannen, juridische zekerheid en bouwtechnische zekerheid. Indien noodzakelijk zullen nadere specialistische onderzoeken worden uitgevoerd.

Als het tot aankoop komt, neem ik de papierwinkel voor m'n rekening. Wat zijn de (on)mogelijkheden wat betreft verbouwen/uitbreiden, is een keuring of milieurapportage wenselijk? Deugen de afspraken, deugt de koopakte? U kunt de gehele afwikkeling met een gerust hart aan mij overlaten. Ook kan ik vervolgens op uw verzoek een hypotheekaanvraag regelen en zorg ik voor de juiste verzekeringen.