Referenties

Maart 2015
Gonny is klantgericht. Komt haar toezeggingen en afspraken goed na. Is correct in de omgang en behulpzaam. Kan goed mee bewegen met de omstandigheden en wensen van de klant.
Verkoper Het Bildt 199, Lelystad

Januari 2015

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Zeer tevreden!
Verhuurder Pythonstraat 2a Almere

Mei 2014

Na drie andere makelaars gehad te hebben waar we zeer teleurgesteld in waren,kozen we voor
Gonny.
Het was een zeer groot verschil van benaderen en we waren dan ook zeer tevreden.
Wij zouden haar zeker bij ieder ander met een gerust hart aanraden.
Zelfs degene die ons huis gekocht hebben mailde ons over de plezierige en deskundige
benadering.
Wij zijn super tevreden!!!!
Verkoper Kwartaalstraat 77 Almere Buiten

April 2014
Zeer deskundig en meedenkend vanaf het eerste intake gesprek. Goede begeleiding tijdens het hele proces van foto's maken en tips om de woning verkoopgeschikt te maken.

Kortom zeker aan te bevelen!
Verkoper Hofmark 62 Almere Haven

Maart 2014
Prettige samenwerking en goede begeleiding. En ook het uitzoeken van zaken mbt de verkoop uitstekend.
Verkoper Marsstraat 46 Almere Poort

Mei 2013
Gonny Splint makelaardij is erg professioneel. Ze helpt je waar het kan met nuttige en praktische tips. Erg goed bevallen.
Verkoper Zeedistel 67 De Meern


Maart 2013
Graag willen wij jou bedanken voor jouw inzet en het tot stand brengen van de verkoop van mijn huis in een zeer korte periode, zeker gezien de huidige malaise in de (ver)koop van woningen.
We hebben de samenwerking met jou als zeer professioneel, plezierig en constructief ervaren. Vooral jouw doortastendheid en de relatief korte doorlooptijd hebben indruk gemaakt.
Wij bevelen jou dan ook graag aan bij een ieder die gebruik van jouw diensten zou willen maken.
Verkoper Jacob Catsstraat 12 Almere


November 2012
Graag willen we je bedanken voor al je hulp bij het verkopen van ons appartement en het aankopen van onze "nieuwe" woning. 
Je bent altijd bereikbaar zelfs tijdens je vakanties, je wist de antwoorden op al onze vragen en zo niet dat zocht je het voor ons uit, we hebben de samenwerking dan ook als zeer prettig en professioneel ervaren!
En we zouden je dan ook absoluut aanbevelen aan onze vrienden/familie mochten zij een aankoop/verkoopmakelaar nodig hebben."
Verkopers Deventerpad 12 AlmereApril 2012
Een huis aankopen met Gonny Splint Makelaardij en Taxaties.
Na onze eerste kennismakingsgesprek ging het  in een sneltreinvaart verder.
Ik had al een huis op het oog en twee dagen later konden we het huis bezichtigen.
Gonny had een vergelijkbaar huis als gevonden en ook dat hebben we bezichtigd.
De onderhandeling was spannend maar binnen een dag was er overeenstemming over de prijs en bijkomende voorwaarden.
Alle zaken die bij een huis kopen voorbij komen waren super goed geregeld.
Ik kon altijd met mijn vragen bij Gonny terecht, zelfs tijdens haar vakantie.
Als ik ooit weer een huis willen aankopen of verkopen: dan moet ik bij Gonny Splint  zijn.
Marijke Kraaij


Juli 2011
Ik heb mijn appartement in Almere Haven voor tijdelijke verhuur aangeboden bij Gonny Splint Makelaardij.
Gonny is zeer betrokken bij het proces en stelt zich goed op de hoogte van alle ins-en-outs. Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Gonny van het moment van de intake, opstellen contracten, klant contact en de feitelijke sleuteloverdracht. Na vertrek van de 1 ste huurder had Gonny inmiddels al weer nieuwe gegadigden voor de woning en kon de woning direct worden doorverhuurd. Ook een volgende keer zal ik zeker Gonny weer inschakelen als makelaar.
Een tevreden verhuurder.

Juli 2011
"My partner, dog and I moved from Scotland to Holland within 3 weeks and Gonny had everything organised for me, she was so helpful, sending me bus routes to my work from my new apartment, she was a pleasure to work with as everything has going so quickly and smoothly than we ever could have hoped for, so we wanted to say thank you for all your efforts and hard work. We genuinely couldn’t have asked for a better service, I would recommend to anyone that is moving to the Netherlands to contact Gonny for a great helpful, friendly service.
Wonderful! Thanks again."
Susan, Gary and Vito (The dog) from Scotland to Almere-Haven

Mei 2011
Beste Gonny,
Super bedankt voor je geweldige hulp bij de verkoop van mijn woning. De nuchtere opvatting over de waarde van de woning en vasthoudendheid hierin was precies wat er nodig was om tot een goed einde te komen. Het is echt snel gegaan, in minder dan 2 maanden was het pand verkocht. Verder was het natuurlijk ook fijn dat je iedere gegadigde zeer serieus hebt genomen en volledig hebt bediend. Je advies over optimalisatie van de woning voor verkoop was concreet. Het was even wat werk maar zeker niet overdreven. De woning opfrissen met schilderwerk, een koofje langs de leidingen bij de trap, de tuin opruimen en de keuken moest maar zo blijven, het stond in de juiste verhouding tot de potentiële opbrengst en verkoopbaarheid van de woning. Dergelijk advies is precies wat je nodig hebt om te voorkomen dat je teveel gaat doen…Verder wist je ook de juiste balans te vinden bij het onderhandelingstraject. Uiteindelijk zijn denk ik zowel de kopers als ik tevreden!
Veel succes met de bemiddeling in koop- en verkoop trajecten van woningen in het Gooi en Almere.
Gerard Witvoet

Juli 2010
Na één jaar een huis te hebben gehuurd, besloot ik (mijn eerste) eigen huis te kopen. Ik had een half jaar de tijd, daar mijn verhuurder had aangegeven om zelf de woning te willen bewonen. Na wat gegoogle kwam ik bij Gonny Splint terecht. Tevens werd ik door een financieel adviseur geattendeerd. Het feit dat zij bij ieder geslaagde transactie geld doneert aan Stichting Hospice Almere sprak mij zeer aan. Vanaf het begin had ik een positief gevoel dat het allemaal goed zou komen: intake, samen bekijken van woningen, doorlopen van voorlopig koopcontract, advisering bouwkundige inspectie, onderhandelen met verkoopmakelaar. Voor mij was alles nieuw en onbekend, maar dankzij haar hulp, expertise heb ik mijn (droom)huis gekocht: open haard, ruime douche + ligbad, ruime tuin en dakterras! Graag gun ik anderen hun droomhuis en ik wil met iedereen mijn positieve en succesvolle ervaring met Gonny Splint Makelaardij delen.
Een tevreden aankoopklant